50%
2250 Ft
4500 Ft
16 nap 3 óra 2 perc
2 vásárlás eddig

Alakformáló cellulit masszázs 40 percben, a TM masszázstól

Fontos tudnivalók

Szolgáltató

Bejelentkezés: +36 20 381 7485.

Partner neve: TM Massage

Cím:
1077 Budapest Rottenbiller utca 64.

Nyitvatartás:
Egyeztetés szerint!

Elérhetőségek:
Telefonszám: +36203817485
E-mailcím: tmmassage19@gmail.com
Webcím: https://www.vanilia-szepsegszalon.hu/

A cellulit masszázs, Egy speciális masszázsfajta, mely segít eltüntetni a narancsbőrt, átformálja a testet és visszaállítja a bőr rugalmasságát.

Mi is a cellulit?

A cellulit (narancsbőr) a test bizonyos részein kialakult ödémás, betokozódott méreganyaggal teli zsírsejt, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. Más, mint a nehéz zsírréteg. A megnövekedett súly miatt elszakadnak a kollagén rostok és az elasztin szálak. A megrongálódott szálak nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek és okozzák a horpadásos, gödröcskés, logó bőr képet.

Masszázs menete: 

A masszázs időtartama 40 perc

A kezelt felületet átdörzsöljük, hogy az elhalt hámréteg lejöjjön és a kezelt felületen elindítsuk a vérkeringést, ezt masszázzsal fokozzuk. 
Majd következik a zsír törőmasszázs, itt a zsírsejteket a kiválasztó rendszerhez irányítjuk a súlyfelesleggel rendelkező területekről. 
Majd a köpölyözés, ez a technika nem csak a keringést fokozza, de az anyagcserét is. Segít a megfelelő irányban befolyásolni a nyirokkeringést a kívánt eredmény elérése érdekében. 

Mikor várható eredmény? 

Ez függ a kezelt felület állapotától is, de akár már egy kezelés után is látható változás. 


Az első kúra (1 kúra 10 kezelésből áll) végére látványosan javul a bőr állapota, látható és érezhető a változás, de van, hogy több egymás utáni kúrára van szükség.

A kezeléshez sikeresebbé tehetjük:

Mézes masszázzsal: ami segít kihozni a nyirkokon és a megnyílt pórusokon a salakanyagot.


Tekercseléssel: a kezelt felületet bekenjük vérkeringést fokozó krémmel, majd fóliával betekerjük, ebben 20 percet pihen a vendég.
Ha tekercselés alatt infraszaunázunk vagy tornázunk, tovább fokozhatjuk a hatását.

A masszázs során és a kúra ideje alatt elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele, hiszen a szervezetünk méregtelenít, ezt a folyamatot segíthetjük különböző gyógyteákkal is.

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül