87%
4060 Ft
30990 Ft
16 nap 3 óra 2 perc
142 vásárlás eddig

Extra erős, tartós hajegyenesítés, keratinnal, az egészséges, sima tincsekért, ha unod a kezelhetetlen frizurádat!

Fontos tudnivalók

Szolgáltató

Egy ember bármennyi kupont vásárolhat.

Telefonos bejelentkezés szükséges! Telefonszám a kuponon lesz, amennyiben kérdése lenne, kérjük írjon az info@starkupon.hu-ra!

A kupont 2020.05.03. és 2020.09.30. között lehet beváltani.

A kupon a helyszínen nem kapható!

Glam of beauty

Mózes Attila

1036, Budapest, Bécsi út 77-79.

Nyitva tartás:

H-Szo: 08.00-20.00

Facebook adatlap ITT

Most csak az előleget fizeted:

4060 Ft-ot

A többit a helyszínen!

A kupon tartalma:

1 alkalmas, keratinos hajegyenesítés

Egyenes tincsekre vágysz, de az ártalmas vegyszerektől és vasalástól mindig csupa száraz és szálkás lesz a hajad? Legyen élettel teli, hidratált, sima hajkoronád a GLAM OF BEAUTY Szalon keratinos hajkiegyenesítésének köszönhetően, most rendkívüli, 71% kedvezménnyel!

A keratinos hajkiegyenesítés az egyik legmodernebb módszer, ami világszerte hódítja a szépségszalonokat! Népszerűsége nemcsak hatékonyságában rejlik, hanem abban is, hogy nem károsítja a hajat, mint más szerek.

Hogy lehetséges mindez?

Hatóanyaga a keratin, ami körmünk és hajunk fő alkotóeleme. A folyékony keratin behatol a haj belsejébe, ahol kitölti a roncsolt részeket, és egyenes struktúrát ad a hajnak. Egészségessé, lággyá teszi azt, és köszönhetően annak, hogy a haj építőelemével azonos alkotóelemet tartalmaz, nem roncsolja, hanem ellenállóvá teszi, illetve védi a külső hatások ellen.

Milyen hajtípusoknál használható?

A módszer minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül attól, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajegyenesítést is alkalmaztak rajta. Maga a folyamat a hajhossztól és sűrűségtől függően 2-3 óráig tarthat, és eredménye egy fél éven át tartó, könnyen formázható és kezelhető, pompás hajkorona!

Milyen lesz a hajad a kezelés után?

Hidratált, fényes, selymesm egészséges Ha göndör, vagy csak hullámos volt a hajad ettől kezdve egyenes lesz Nem kell többet vasalnod, hajmosáskor a körkeféddel szenvedned Párás levegőben a hajad nem fog összeugrani, egyenes marad Formázhatósága megmarad Ha könnyen kezelhető, élettel teli, egészséges hajzuhatagra vágysz, próbáld ki a keratinos hajegyenesítést most, 30.000 Ft helyett 15.990 Ft-ért!

Egyenesíts velem!

Az ár nem vonatkozik erőssen hullámos és göndör haj esetén.

Jelenleg nincs ajánlat ebben a városban!

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül