84%
1598 Ft
10000 Ft
16 nap 3 óra 2 perc
0 vásárlás eddig

Két órás sétahajókázás a Balatonon maximum 4 fő részére 10.000 Ft helyett 7990 Ft-ért!

Fontos tudnivalók

Szolgáltató

Egy ember bármennyi kupont vásárolhat.

Telefonos bejelentkezés szükséges! Telefonszám a kuponon lesz, ha bármi kérdése lenne, kérjük írjon az info@starkupon.hu-ra!

A kupont 2018.05.01.-2018.08.31. között lehet beváltani.

Y a c h t  R e n t  B a l a t o n

Élményvitorlázás a Balaton – Sailing hiking 

http://yachtrentbalaton.ewk.hu    

yachtrentbalaton@gmail.com

Most csak az előleget fizeted:

          1598 Ft-ot

A többit a helyszínen!

Szeld a habokat a Balatonon! Vitorlázz velünk kedvezményes áron és invitáld meg családodat, barátaidat is! Most szuper áron, akár nyolcan is részt vehettek a hajókiránduláson! Igazi élmény, helyi borok, fürdőzés és romantika! Készülj fel már most a kalandra!

 

Létezhet-e szebb dolog, mint vitorlás hajóval szabadon bekalandozni a Balaton festői tájait, kikötni eldugott kis nádasok mellett, behajózni alkonyatkor Almádi, Füred, Badacsony, Keszthely, Fonyód, Lelle, Földvár nagy kikötőibe? A kérdés költői, a válasz pedig, az, hogy igen, ráadásul most minderre 20% kedvezménnyel nyílik lehetőség, és még vitorlázni sem kell tudni hozzá! Nálunk szuper áron bérelhetsz hajót vezetővel!

 

  • maximum 4 fő részére
  • 2 órás
  • A hajó a Fövenyesi mólótól indul (az északi parton, Tihanytól 10 km-re, Balatonudvari és Balatonakali között fekszik félúton), de előre egyeztetve egyéb helyszínről is lehetséges
  • Időpont egyeztetés szükséges
  • Középkategóriás, kabinos, tőkesúlyos hajók (B-18/Ny, C-24, B-25, Komet, stb.)
  • Plusz-szolgáltatás, amit az ár tartalmaz: túravezetés, hajózási ismeretek, Ital-kínálat: helybéli borok, üdítőital, ásványvíz.
  • A 2 órás túrák során széliránytól és erősségtől függően a környék nevezetes helyeit keresitek fel. Jó idő esetén kipróbálhatjátok a fürdőzést a Balaton közepén, vagy egy romantikus, elhagyatott kis öbölben. A túrák során hajókon a leghíresebb, legfinomabb hűtött helyi borokkal kínálnak majd titeket. Az italkínálat +10 %

A kupon nem tartalmazza: hajóvezető 6.000 Ft díj/hajó.

Nyújtott B18 hajóval, Fövenyes kikötőhelyről indulva. 

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül