96%
3275 Ft
85000 Ft
16 nap 3 óra 2 perc
1021 vásárlás eddig

LED-lámpás, peroxidmentes fogfehérítés ultrahangos fogkő eltávolítással, 2500 Ft értékű választható ajándékkal, most csak 13900 Ft-ért!

Fontos tudnivalók

Szolgáltató

Egy ember bármennyi kupont vásárolhat.

Telefonos bejelentkezés szükséges! Telefonszám a kuponon lesz, ha bármi kérdése lenne, kérjük írjon az info@starkupon.hu-ra!

A kupont 2020.05.03.-2020.09.30. között lehet beváltani.

Most csak az előleget fizeted:

          3275 Ft-ot

A többit a helyszínen!

Andrássy Dental

1061, Budapest, Andrássy út 46. I/9. 54-es kapucsengő

Nyitvatartás: 

H-P: 08.00-20.00

www.andrassydental.hu

A kupon a helyszínen nem kapható!

A kupon tartalmaz: 

LED lámpás peroxidmentes fogfehérítést ultrahangos fogkő eltávolítással és választható ajándékkal : fogékszerrel vagy 2500 ft értékű utalvánnyal, ami bármilyen kezelésre beváltható.

Napjainkban a fogfehérítés egyre elterjedtebb fogorvosi beavatkozás, elvégre ki szereti jobban a megsárgult fogak látványát a vakító fehérséggel szemben? Illetve örök érvényű szabály az is, hogy az igazi dögös piros rúzs csak fehér fogak mellett olyan szép! Persze nem születik senki Hollywood-i ragyogással a szájában, de sajnos, vagy nem sajnos, nem foghatunk mindent a genetikára sem. Persze, befolyásolja fogaink színét és állapotát, de sok hatást biztosít az ember saját maga számára is, ugyanis fogsorunk az étkezési szokásainkról is tükröt tart elénk. Még az ételízesítőkben is van színezőanyag, de a kávéról, fekete teáról, vörösborról se feldekezzünk meg, na meg a dohányzásról. Ha az évekig tartó dohényzás képes elsárgítani a kezedet és körmödet, a fogadat miért kerülné el? 

Szerencsére ma már nem csak a filmsztárok kiváltsága a ragyogó mosoly és az orvosi technikák gyors fejlődésének köszönhetően már mérlegelni sem kell, hogy fehér vagy egészésges fogakat szeretnénk. A fogfehérítő készítmény, amit a LED lámpás kezelés során alkalmaznak nem tartalmaz peroxidot: biztonságos, fájdalom nélküli és hatásos fogfehérítést garantál. A készítmény csak a zománc fehérségén változtat, nem pedig a fog szövetén és egyáltalán nem veszélyes sem az ínyre, sem pedig a zománcra nézve, mivel a régebbi eljárásoktól eltérően nem marja vagy vékonyítja azt. Így nem kell attól tartanod, hogy a fehérítés után olyan fogászati problémáid akadnak, amik azelőtt elkerültek. Mivel a zománc fehérségét változtatja, a tömések és pótlások színe változatlan marad!

A kezelést egy ultrahangos fogkő eltávolítással kezdik,  majd maga a színkorrekció nagyon egyszerű feladat. A tisztítás után felviszik a speciális, peroxidmentes anyagot, majd kifejezetten erre a célra használatos LED lámpával megvilágítják (általában 3 × 15 percig tart a művelet) és kész is! A LED lámpa hideg fénye nincs semmilyen hatással a száj körüli szövetekre, sem pedig a nyálkahártyára. Az eredmény szemmel látható! A fogfehérítés után 4 órán keresztül kerülni kell a dohányzást, az ételek és (a vízen kívül) az italok fogyasztását, mivel a fogra kent anyag a kezelés után még hat. A fog állapotától és elszineződésének mértékétől függően akár 4-5 árnyalatot is világosíthatnak ezzel az eljárással fogaidon. A fehérítés után pedig még egy fogékszert is választhatsz, ami szintén csak a fehér fogakon mutat szépen! Ha idegen Tőled az ékszer ezen formája, akkor pedig egy 2500 Ft értékű utalványt is kapsz, amit bármelyik másik fogászati kezelés során beválthatsz.

Az ilyen módon végzett kezeléssel akár 1 évig is megőrizhetjük fogaink fehérségét, természetesen ez tőlünk is nagyban függ!

A fogfehérítés nem alkalmazható a következő esetekben:

  • 18 év alatt
  • terhesség vagy szoptatás
  • sugárkezelés alatt állóknál
  • fogszabályozó viselésekor.
Ezt a nagyszerű, egyik legmodernebb fogfehérítési eljárást kínálja Neked az Andrássy Dental, rendkívül kedvező áron, hogy életed filmjében igazi sztárhoz illő fogsorral büszkélkedhess!

Jelenleg nincs ajánlat ebben a városban!

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül