90%
1015 Ft
9990 Ft
16 nap 3 óra 2 perc
294 vásárlás eddig

Mindig lapos és egyenes a hajad és unod a hajcsavarót, de félsz a hagyományos dauertől? Próbáld ki a Headlines Dauert a Fasor Fodrászatban! Az ajánlat vállig érő hajig érvényes!

Fontos tudnivalók

Szolgáltató

Egy ember 1 darab kupont vásárolhat saját részre.

Telefonos bejelentkezés szükséges! Telefonszám a kuponon lesz,

ha bármi kérdése lenne, kérem írjon az info@starkupon.hu-ra

A kupont 2018.04.02. és 2018.07.30. között lehet beváltani.

A kupon a helyszínen nem kapható!

Fodor Teréz

Fasor Kft.

1026, Budapet, Erzsébet fasor 23.

Nyitva tartás: 

H-P: 8-20 között

Most csak az előleget fizeted:

1015 Ft-ot

A többit a helyszínen!

Nekünk nőknek sosem jó az ami van. Akinek a haja göndör, minden másnap képes a hajvasalóért nyúlni. Akinek pedig egyenes a haja, az mindenképpen hullámokról álmodik. A hajcsavarókban viszont kényelmetlen az alvás, a csoda tartást ígérő termékek egy egész délután se bírnak ki, nem, hogy egy egész napot, a hajsütővashoz leginkább kéne még egy segítő kéz, a dauerral kapcsolatban meg mindig van egy ismerős, akinek az aggályai átragadnak Rád is, miszerint túl göndörre sikerülhet, vagy éppen semmilyenre, csak a haj lesz megviselt tőle. Ismerős?
Erre a problémára nyújt megoldást a Fasor Fodrászat Headlines Dauerja! Ez a technika megoldást jelent a vékony szálú, tartás nélküli, kevésnek ható, gyorsan zsírosodó hajra egyaránt! Ráadásul a dauervízzel szemben ez a víz csak a hullámosításhoz szükséges hatóanyag 10 %-át tartalmazza, így a lágyabb kezelésnek köszönhetően a kialakított hullámok is "enyhébbek" lesznek, vagyis ezzel az eljárással nemigen lehet körkörös fürtöket és éles ívű hullámokat kialakítani, de tulajdonképpen ezek nélkül is megteszi a hatását, ugyanis a haj garantáltan dúsabb és szebb lesz, ez a fő célja. A hagyományos dauerrel szemben ez a fajta dauer nem lenő, hanem ahogy telik az idő, folyamatosan kiugorja magát, így a hajszálak lassan, fokozatosan nyerik vissza eredeti alakjukat. Az alkalmazott dauer víz minőségétől és a hajtípustól függően 8-12 hetente kell újracsináltatni.

A kupon tartalmazza a mosást, szárítást, és a Headlines Dauert a budapesti Fasor Fodrászatban, a 2 kerüleben.

Hosszú hajúaknak ezt ajánljuk: 

http://starkupon.hu/deal/mindig-lapos-es-egyenes-a-hajad-es-unod-a-hajcsavarot-de-felsz-a-hagyomanyos-dauertol-probald-ki-a-headlines-dauert-a-fasor-fodraszatban-az-ajanlat-hosszu-hajra-ervenyes.html

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül