87%
330 Ft
2600 Ft
16 nap 3 óra 2 perc
56 vásárlás eddig

Nem kívánt szőrszálak és bikiniszezon? Szerinted is ellenségek? Ne legyél saját ellenséged a borotvával, gyantáztass, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe semmilyen körülmények között!

Fontos tudnivalók

Szolgáltató

Egy ember bármennyi kupont vásárolhat.

Telefonos bejelentkezés szükséges! Telefonszáma  akuponon lesz, amennyiben kérdése van, kérjük írjon az info@starkupon.hu-ra!

A kupont 2019.05.13. és 2019.07.30. között lehet beváltani.

Lendvai Stúdió

Deák Dóra

1074 Budapest, Dohány utca 74.

Facebook: ITT

Most csak az előleget fizeted:

330 Ft-ot

A többit a helyszínen!

A kupon tartalma:

1 alkalmas intim gyantázás

Itt a nyár, végérvényesen, visszavonhatatlanul! Mégis van, ami kicsit beárnyékolja a gondatlan strandidőt? Ne hagyd, hogy kellemetlen helyzetbe hozzanak a nemkívánt szőrszálak!  Feszengve mosolyogva jut eszedbe a Szex és New York egyik ominózus jelenete, amior is Samatha Mirandát elzavarja gyantáztatni, mielőtt bozóttűz ütne ki a lányok között a napozás alkalmával? Persze egyszerű megoldás a borotva, mégis, főleg nyáron , sokkal higiénikusabb megoldást kínál a gyanta lehetősége, ami valóban, először kellemetlen lehet, de elsőre mi nem az? Viszont ha rendszeres elmész kozmetikushoz intimgyantára, az említett területen is élő szabály, hogy idővel egyre kevésbé lesz fájdalmas és egyre ritkábban lesz esedékes!

A Lendvai Stúdióban Dóra többéves tapasztalattal és a leginkább kíméletes módszerekkel vár Téged, nagy szertetettel, hogy tényleg semmi gondod ne legyen a strandon, és csak akkor kelljen takargatni a takarnivalót, amikor TE szeretnéd!;)

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül