87%
3555 Ft
27000 Ft
16 nap 3 óra 2 perc
4 vásárlás eddig

Tiger eye, balayage, balayage- ombre hajfestés hajvágással igény szerint vasalással vagy göndörítéssel! Maximum lapockàig erő hajhosszig.

Fontos tudnivalók

Szolgáltató

Egy ember bármennyi kupont vásárolhat.

Telefonos bejelentkezés szükséges! Telefonszám a kuponon lesz, amennyiben bármilyen kérdése lenne, kérjük írjon az info@starkupon.hu-ra!

A kupont 2018.01.11. és 2018.04.30. között lehet beváltani.

A kupon a helyszínen nem kapható!

Bakos Viktória

Hair Lovers Beauty Salon

Bp, 1093 Közraktár utca 10. 
Facebook: ITT

Most csak az előleget fizeted:

        3555 Ft-ot

A többit a helyszínen!

A kupon tartalma:

Tiger eye, balayage, balayage- ombre hajfestés hajvágással igény szerint vasalással vagy göndörítéssel! Maximum lapockàig erő hajhosszig!

Változtatnál a külsődön? Ugye, hogy elször a hajad jut eszedbe, amivel tudnál variálni? Már csak a hogyan a kérdés? 

Ha valami igazán "mait" szeretnél, valami olyat, amit rendületlenül szeretnek az emberek, talán pont azért, mert igazán csak akkor szép, ha fodrász készíti el, mert így természetes hatást tud elérni. 

A legújabb trend a Tiger Eye Hair, azaz tigrisszem melír, ami az Insta divatdiktátorai szerint 2017, 2018 legmenőbb hajfestési trendje és amely a tigrisszem nevű kőről kapta nevét. Ennek a festésnek a lényege, hogy hajvégeid világosabbak, átmenetesen, így napszítta hatást biztosít, sőt, még dúsabbnak is tűnik tőle hajkoronád! De ha maradnál a már jol bevált technikáknál akkor választhatsz balayage, balayage- ombre hajfestést is.

Gyere el a Hair Lovers Beauty Salonba, ahol az ollót és az ecsetet garantáltan profi kezek kezelik majd!

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül