93%
1015 Ft
15000 Ft
16 nap 3 óra 2 perc
981 vásárlás eddig

Ragyogó mosoly fogkő eltávolítással és fehérítő hatású polírozással most csak 4990 Ft-ért a belváros szívében!

Fontos tudnivalók

Szolgáltató

Egy ember bármennyi kupont vásárolhat.

Telefonos bejelentkezés szükséges! Telefonszám a kuponon lesz, ha bármi kérdése lenne, kérjük írjon az info@starkupon.hu-ra!

A kupont 2020.09.30-ig lehet beváltani.

A kupon a helyszínen nem kapható!

Andrássy Dental

1061, Budapest, Andrássy út 46. I/9. 54-es kapucsengő

Nyitvatartás: 

H-P: 08.00-20.00

www.andrassydental.hu

Most csak az előleget fizeted:

1015 Ft-ot

A többit a helyszínen!

A kupon tartalmaz:

  • ultrahangos fogkő eltávolítást
  • fehérítő hatású polírozást

Nem vagy teljesen megelégedve a mosolyoddal, kicsit mintha összemosódnának a fogaid szélei? Furának, reszelősnek tapintod nyelveddel? Ne várd meg míg nagyobb bajt okoz! Ez most még csupán csak fogkő! A fogkő viszont az ínyt irritálva akár gyulladást, a továbbiakban pedig fogínybetegséget, a fogak kilazulását, majd elvesztését is okozhatja. A fogkő esztétikailag is csúnya, elszínezheti a fogakat, valamint hozzájárul a kellemetlen szájszag kialakulásához. A fogkő eltávolítására manapság már modern eszközök állnak rendelkezésünkre. Legelterjedtebb közülük az ultrahangos fogkőeltávolító, ami a fogzománcot nem károsítja, miszont a kisebb fogkődarabkákat is eltűnteti. A sima felület pedig megenehzíti a fogkő újbóli kialakulását. Az ultrahangos fogkőeltávolítás okozhat fognyaki érzékenységet, esetenként fájdalmat, mivel  pont azon a területen történik a kezelés, ahonnan a fogkövek beékelődtek a fog és fogíny közé, így szabaddá válik a fognyak környéke. Az érzékenység megszüntethető kifejezetten erre a célra használatos fogkrémmel. Hogy meddig tart egy ultrahangos fogkőeltávolítás hatása, az függ a hajlamtól, de befolyásolható megfelelő szájápolási rutin kialakításával és a megfelelő táplálkozással! 

A kezelést minden esetben polírozással kell befejezni, hogy a fog felülete megfelően sima és lezárt legyen, mivel védőréteget is képez a fogakon. Van, akinek ez a pár perces utómunkálat teljes mértékben elég és nem is lép fel utólag átmeneti érzékenység. Az Andrássy Dental-ban ennél kicsit többet kapsz, ugyanis a paszta, amit a polírozás során felhasználnak, speciális, fehérítő hatással is bír, így a mosolyod számodra is teljes mértékben kifogástalan lesz!

Jelenleg nincs ajánlat ebben a városban!

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül