Fontos tudnivalók!

Minden információt megtalálsz a következő menüpontok alatt:

GYIK: Gyakran ismétlődő kérdések: itt minden kérdésedre választ kaphatsz. Esetleg ha mégsem találtad volna meg a választ itt, akkor egy részletes tájékoztatót találsz az AFF;azaz az Általános Felhasználási Feltételek alatt.

Kérdéseidet itt is felteheted: info@starkupon.hu

A leggyakrabban előforduló kérdés emailben és telefonon, hogy nem jött meg a kupon. Kérjük Önöket, hogy mielőtt írnának, nézzék meg a profiljukban a kupont, mert az esetek 90%-ban ott van a kupon.

Akik szeretnének velünk hirdetni vagy tájékoztatót kérni a feltételekről, a Partnerek menüpontban megtalálják a szükséges információkat.

Munkavállalóknak pedig az Álláslehetőség menüpontban írtunk le minden lehetőséget.

Kérdéseidet felteheted az info@starkupon.hu email címen.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Bestway Sport Kft. által működtetett Star Kupon oldalon ( www.starkupon.hu ) elhelyezett ajánlat felhasználásával Ön hozzájárul adatainak a felhasználásához a következő módon:

Hozzájárul ahhoz, hogy a Star Kupon gyujtse, tárolja, felhasználja és feldolgozza adatait. Ez különösen vonatkozik személyes adataira, valamint azokra az adatokra, amelyeket a honlapon vagy azon keresztül közöl a Star Kuponnal. Személyes adatai közé tartozik az Ön személyével kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés, elsosorban keresztneve és vezetékneve, postacíme, e-mail címe, (dinamikus vagy statikus) IP-címe, valamint a www.starkupon.hu honlapon lévo vevoi fiókjához tartozó jelszava.

Az Ön adatait a Star Kupon elsosorban a honlap kezeléséhez jogosult felhasználni az Ön felhasználási szerzodését érintően, amennyiben az a számlázáshoz szükséges vagy egyéb okból technikailag elengedhetetlen, különös tekintettel a szerzodés létrehozatalára, teljesítésének figyelemmel kísérésére. Ebben az esetben kiadható 3. fél számára is, hiszen a kupon megvásárlásával jogosult a kupont kibocsájtó cég is az adatok feldolgozására.

 Ezen kívül a Star Kupon jogosult adatai felhasználására abból a célból, hogy Önnek reklámokat (beleértve az e-mailben küldött reklámot, pl. elektronikus hírleveleket) küldjön. Ezért kifejezetten hozzájárul az ilyen elektronikus és nem elektronikus reklám fogadásához. Tudomásul veszi, hogy az elektronikus reklámok fogadását adatainak begyűjtésekor megtagadhatja. A jelen pont szerinti hozzájárulását bármikor e-mailben is visszavonhatja az info@starkupon.hu címre elküldve. Adatait reklám céljára harmadik feleknek nem adjuk tovább.

A Star Kupon jogosult adatait harmadik félnek továbbadni, ha azt a törvény, különösen a 1992. évi LXIII. adatvédelmi törvény, a 2001. évi CVIII. az elektronikus kereskedelemi valamint információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló törvény megengedi, és/vagy azt bűncselekmények elhárítása és/vagy bűnüldözés céljából kérik.

A hatályos magyar jogszabályoknak megfeleloen Ön jogosult a személyes adatai kezeléséről tájékoztatást, személyes adatai helyesbítését, törlését kérni, az adatvédelmi nyilvántartásba betekinthet, arról feljegyzést készíthet, díj ellenében kivonatot kérhet. Kérelmére a Star Kupon tájékoztatja a feldogozott adatokról, annak céljáról, jogalapjáról a kérelme benyújtásától számított 30 napon belül.

 

Jelenleg nincs ajánlat ebben a városban!

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül