Partnereknek

Miért jó kuponos oldallal hirdetni? És miért jó velünk?

 - Csak 20%+Áfát kérünk. Ez valóban nem sok, mert máshol elérheti az 50%-ot is.

- Nem veszítünk vele semmit, ha kuponos oldalon hirdetünk, mert csak a megvett kuponokból fizetünk a hirdetésért. Nincs felesleges költség! Gondolkodjunk el azon, mennyit költöttünk feleslegesen szórólapokra, újsághirdetésekre vagy esetleg Tv reklámokra.

- Nem tartjuk meg a nem beváltott kuponok után a pénzt, csak a jutalékunkat fizetik ki az oldalon, és a többit készpénzben fizetik a helyszínen. Ez azért is jó, mert nincs utalási költség, amit mindig a partnerre terhelnek, és a másik nagy előnye,hogy ha például Önök elfogadják a SZÉP Kártyát akkor jelentősen megnőhet a vásárlók száma ennél a rendszernél.

- Továbbá fent vagyunk a kupongyűjtő oldalakon, ezért mindenkihez eljutunk, hiszen ma már nem külön nézegetik az oldalakat, hanem a kupongyűjtőn keresgélnek. Ezáltal nem mindegy, hogy ugyanazért a szolgáltatásért más akár 50%-ot is elkér.

- További előnyöket jelent, hogy Ön határozhatja meg, hogy mit és mennyiért akar meghirdetni, mennyi ideig tartson a hirdetés, és hány darabot szeretne eladni.

- Előfordulhat, hogy nem veszik a termékünket úgy, ahogy azt mi szeretnénk,ebben az esetben érdemes elgondolkodni,hogy jobban megéri, ha olcsóbban eladjuk és profitot termelünk, mintha semmit. Nem mellékesen, ha jó a szolgáltatás, vagy a termék, akkor legközelebb már teljes áron is megveszik.

- Gondolkozzanak el, mi az a termék, vagy szolgáltatás, amit szeretnének kicsit felfuttatni, vagy megismertetni az emberekkel. Itt a remek lehetőség rá, igazán kedvező feltételekkel.

- Természetesen nem utolsó sorban remek lehetőség, hogy megismertessük az üzletünket azokkal, akik eddig nem is tudták, hogy létezik.

Bármilyen további kérdésére válaszolunk az info@starkupon.hu email címen.

Star Kupon Telefonszáma: 06 30 392-2415

 

Jelenleg nincs ajánlat ebben a városban!

Biztonságos fizetési lehetőség Simple-n keresztül